Het avontuur van Vermaelen bij AS Roma is nu echt begonnen

Het avontuur van Vermaelen bij AS Roma is nu echt begonnen

17-08-2016 20:51

Thomas Vermaelen mag zich sinds woensdag weer een echte clubvoetballer maken. In de laatste voorronde van de Champions League kreeg de verdediger van AS Roma tegen FC Porto een basisplaats.

In de laatst voorronde van de Champions League probeert AS Roma FC Porto uit te schakelen om de groepsfase te bereiken. Luciano Spalletti zei bij de komst van Vermaelen, dat hij onze landgenoot belangrijk wil maken in zijn team en houdt woord. De trainer van de Romeinen liet hem donderdag officieel debuteren. Ook Radja Nainggolan staat bij AS Roma in de basis. 

Dit seizoen huurt AS Roma Vermaelen. De Italianen verlosten hem zo van de bank bij Barcelona. In Spanje kon Vermaelen nooit echt overtuigen. Heel wat blessureleed de voorbije twee seizoenen waren nefast voor zijn loopban. Tijdens het afgelopen EK in Frankrijk blonk Vermalen wel uit.

Naast FC Porto – AS Roma staan er donderdagavond nog vier andere duels in de laatste voorronde van de Champions League op het programma. Dundalk ontvangt Legia Warschau. Celtic speelt tegen Hapoel Beer Bheva. Ludogorets Razgrad geeft Viktoria Plzen partij en er is ook nog Villarreal – Monaco.