'Lukaku is boos op Antwerp na ingrijpende beslissing van The Great Old'

'Lukaku is boos op Antwerp na ingrijpende beslissing van The Great Old'

17-08-2016 15:50

Royal Antwerp FC is nog van plan om een extra doelman in huis te halen. Door de blessure van Niçaise Kudimbana zoekt The Great Old nog naar een nieuwe sluitpost. Kudimbana is klaar voor de concurrentie.

Kudimbana viel in de wedstrijd tegen Roeselare (1-0) uit met een blessure. Hij zou zo'n twee weken aan de kant staan. Ondanks het feit dat Kudimbana niet zolang geblesseerd is, wil Antwerp toch een nieuwe doelman halen. "Tuurlijk is hij welkom, zelfs als het Iker Casillas zou zijn", vertelt Kudimbana in Gazet van Antwerpen.

"Die nieuwe doelman zal alleen moeten tonen dat hij sterker is dan Kevin (Debaty, red.) en mezelf. Ik heb geen schrik, ik heb een goede voorbereiding achter de rug en weet wat ik waard ben", vertelt de Congolees.

De beslissing van Antwerp viel niet in goede aarde bij Romelu Lukaku. "Mijn goede vriend Romelu was kwaad toen hij me zaterdag aan de telefoon hoorde zeggen dat Antwerp misschien een bijkomende keeper wil halen. Maar dat hoort bij het voetbal. Een derde doelman is welkom… als derde doelman", lacht de Congolese doelman.