AA Gent liep blauwtje bij Belgische rechtsachter: Ik was zeer gecharmeerd....

AA Gent liep blauwtje bij Belgische rechtsachter: "Ik was zeer gecharmeerd...."

17-08-2016 09:34

Denis Odoi geniet van zijn eerste weken bij Fulham, maar het had ook anders kunnen lopen. Ook AA Gent had interesse. Odoi legt uit waarom het is misgelopen.

Odoi had zeker wel zin om te komen. "Hein Vanhaezebrouck drong aan op mijn komst. Hij zag in mij een potentiële leidersfiguur van de ploeg. Ik was zeer gecharmeerd, omdat ik er zeker van ben dat ik bij Gent nog veel kon bijleren. Hein heeft me zelfs nog om één uur ’s nachts een sms gestuurd in een poging mij te overtuigen", vertelt hij in Sport/Voetbalmagazine.

Fulham speelde echter korter op de bal. "Gent deed een serieus bod, maar kwam te laat. Dat ze met één bepaalde makelaar wilden werken, die denkt dat je met geld alles kunt regelen, speelt daar ook een rol in. Ik heb nochtans zwaar gepiekerd over de keuze. Maar mijn vriendin en ik beslisten voor het buitenland te gaan, anders zou ik mij dat later beklagen. Ik voelde de behoefte om eens iets anders te zien, niet weer dezelfde stadions, dezelfde scheidsrechters en dezelfde tegenstanders."