'Volgende grote transfer Juventus: Engelsen betalen vijftien miljoen euro'

'Volgende grote transfer Juventus: Engelsen betalen vijftien miljoen euro'

15-08-2016 22:40

Roberto Pereyra lijkt zijn carrière te vervolgen in de Premier League. Italiaanse media melden maandag dat Juventus met Watford in verregaande onderhandeling is over een transfer van de Argentijnse middenvelder. 

De 25-jarige Pereyra maakte in 2014 de overstap van Udinese naar De Oude Dame. Afgelopen seizoen kwam de tienvoudig international amper aan spelen toe bij de landskampioen en de perspectieven van de rechtspoot zijn amper veranderd. Daarom is Juventus nu bereid om mee te werken aan een verkoop. Watford wordt zo goed als zeker de nieuwe werkgever van Pereyra, weet onder meer Sky Italia. De werkgever van Christian Kabasele wil vijftien miljoen euro betalen de middenvelder. 

Juventus is deze zomer één van de hoofdrolspelers op de internationale transfermarkt. De Serie A-grootmacht verkocht Paul Pogba aan Manchester United voor dik honderd miljoen euro - een wereldrecord - en legde zelf ruim negentig miljoen op tafel voor Napoli-vedette Gonzalo Higuain. Ook Dani Alves (FC Barcelona) en Miralem Pjanic (AS Roma) werden gecontracteerd door Juve.