Voormalig Anderlecht-huurling lijkt carrière te vervolgen in Engelse Championship

Voormalig Anderlecht-huurling lijkt carrière te vervolgen in Engelse Championship

12-08-2016 17:46
0

De toekomst van Alexander Büttner ligt in Engeland. Vanuit The Championship - het tweede niveau - is concrete belangstelling voor de Nederlander, die in de eerste helft van 2016 op huurbasis uitkwam voor RSC Anderlecht. De 27-jarige linksback is in onderhandeling met een voorlopig onbekende club.

"Ik kan de naam van de club nu niet noemen, maar het gaat om een grote club uit The Championship", laat zaakwaarnemer Aleksandar Bursac weten aan Voetbal International. "Het is alleen nog wachten op een akkoord tussen de clubs."

Daarmee heeft Büttner zijn gewilde transfer te pakken. Eerder liep interesse van Besiktas en West Ham United op niets uit. "Besiktas heeft gekozen voor Adriano van Barcelona en ook West Ham United heeft een andere linksback gehaald", weet zijn belangenbehartiger. "Wij staan er nog steeds hetzelfde in: Alexander wil weg bij Dinamo Moskou en zoekt een mooie club die uitkomt op een goed niveau."

Büttner speelde eerder voor Vitesse, Manchester United, Dinamo Moskou en dus Anderlecht. De Brusselaars kwamen vorige winterstop bij hem uit in hun zoektocht naar een vervanger voor de geblesseerde Ivan Obradovic. Büttner deed quasi altijd mee bij paars-wit, maar kon nooit echt overtuigen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie