DE VIJF: De knapste babes in de tribunes van de Premier League

DE VIJF: De knapste babes in de tribunes van de Premier League

12-08-2016 12:15

Zaterdag kan de voetballiefhebber zijn of haar hartje weer ophalen. Dan begint immers een nagelnieuw seizoen van de Engelse Premier League. Naast de spectaculaire wedstrijden en de grandioze spelers kijken sommige fans ongetwijfeld ook uit naar het vrouwelijke schoon in de spelersboxen van de stadions. VoetbalPrimeur.be selecteert de vijf meest aantrekkelijke WAG's uit de PL.

Sam Cooke (Chris Smalling, Manchester United)
De 26-jarige Smalling werkte zich vorig seizoen op tot sterkhouder in de defensie van The Red Devils. Dat kunnen we alleen maar toejuichen, want zo komt deze Sam manlief nog vuriger aanmoedigen in de tribunes van Old Trafford.

De knappe blondine bezorgde menig Britse man natte dromen als ‘Page 3-girl’ in The Sun. Een ‘glamour model’ noemen ze zo iemand in het Verenigd Koninkrijk. Naast haar modellenwerk draait Sam overigens regelmatig plaatjes als DJ.

 

Throw back Birthday meal tonight for mine and my boo's b'day

Een foto die is geplaatst door Sam Cooke (@samcookephotography) op

Abbey Crouch (Peter Crouch, Stoke City)
Crouch maakte in zijn carrière al een karrevracht aan doelpunten, maar zijn mooiste treffer blijft toch echtgenote Abbey. Sinds 2006 vormt de reus van Stoke City een koppel met deze ravissante verschijning, die voordien als Abbey Clancy door het leven ging.

In Groot-Brittanië is Abbey een bekend tv-figuur. Doorbreken deed ze met haar tweede plaats in ‘Britain’s Next Top Model’. Die ontgoocheling wist ze later door te spoelen met een overwinning in seizoen elf van ‘Strictly Come Dancing’, een danswedstrijd op televisie.

 

Life's a beach

Een foto die is geplaatst door Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) op

Georgina Dorsett (Tom Cleverley, Everton)
In 2014 stapte Cleverley, om begrijpelijke redenen, in het huwelijksbootje met grote vlam Georgina. Volgens de Britse schoonheid beleefde ze toen ‘het huwelijk van haar dromen’. Ondertussen hebben de tortelduifjes twee kinderen.

De Engelsen die het voetbal niet van nabij volgen, kunnen Georgina kennen van op de televisie. Ze speelde namelijk mee in ‘The Only Way is Essex’, een scripted reality-reeks die beloond werd met een BAFTA-award. Of haar liefdesleven met Cleverley eerder scripted of reality is, is niet geweten.

 

Miss the Sun #holiday#sun

Een foto die is geplaatst door Georgina Dorsett (@therealgeorginadorsett) op

Edurne (David De Gea, Manchester United)
Niet enkel de Engelse voetballers uit de Premier League zijn gelukzakken, ook David De Gea heeft niet bepaald te klagen als hij ‘s avonds terug thuis komt van een zware training. De Spaanse Edurne heeft namelijk alle troeven in huis om de doelman te relaxeren.

In tegenstelling tot De Gea, die graag onder de radar blijft in zijn thuisland, is Edurne in Spanje een ster. Wat wil je ook, als je zowel acteert, presenteert als zingt. De Eurosong-liefhebbers zullen de Spaanse ongetwijfeld kennen: in 2015 nam ze deel aan de Europese liedjeswedstrijd.

Ludivine Sagna (Bakary Sagna, Manchester City)
Last but not least is Ludivine, de beeldschone wederhelft van City-rechtsback Sagna. Hun relatie gaat al een hele poos terug, aangezien Ludivine net als haar echtgenoot opgroeide in Auxerre. Van daaruit maakten ze in 2007 de oversteek naar Londen, waar de Fransman bij Arsenal ging voetballen.

De Britse boulevardpers reageerde alvast opgetogen op die transfer. Daar zullen de rondingen van Ludivine grotendeels voor iets tussen zitten. De 27-jarige Française, die zelf centjes binnenbrengt als mannequin, heeft twee kinderen met haar echtgenoot.

 

Bday girl is ready( bday its tomorow) lol

Een foto die is geplaatst door Ludivine Kadri Sagna (@ludivinesagna) op