'Everton krijgt twee Chelsea-spelers aangeboden in hardnekkige strijd om Lukaku'

'Everton krijgt twee Chelsea-spelers aangeboden in hardnekkige strijd om Lukaku'

Gepubliceerd: zondag 7 augustus 2016 om 07:18zo 07-08-2016 om 07:18

Chelsea FC heeft er bijzonder veel voor over om Romelu Lukaku opnieuw naar Stamford Bridge te halen. In zijn eerste passage in Londen was Lukaku nog wat groen achter de oren, maar bij Everton FC heeft hij zich sterk ontwikkeld. Dat heeft ook Antonio Conte gezien.

De nieuwe Chelsea-trainer haalde eerder deze transferperiode al Michy Batshuayi binnen, maar wil ook zijn collega-Rode Duivel aan de selectie toevoegen. Everton is echter niet happig om Lukaku te laten vertrekken. De club uit Liverpool zou al een bod van 80 miljoen euro hebben afgewezen. The Blues veranderen het geweer nu van schouder.

Conte hoopt Everton te paaien door twee spelers in de deal te betrekken. Zowel doelman Asmir Begovic als aanvaller Loïc Remy zijn aangeboden, weet The Sun. Vooral de Bosniër zou een interessante optie zijn voor de Liverpudlians. Na het afscheid van Tim Howard zijn zij immers op zoek naar een nieuwe doelman. Vanzelfsprekend zal Chelsea naast het tweetal nog een enorme zak geld naar Liverpool moeten sturen. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws