Nederlander van Lokeren moet nieuwe Denswil of Vormer worden: Hopelijk

Nederlander van Lokeren moet nieuwe Denswil of Vormer worden: "Hopelijk"

05-08-2016 16:40

Als alles goed verloopt, zet Guus Hupperts binnenkort zijn handtekening onder een vierjarig contract bij Lokeren. De Nederlander zal bij de Waaslanders de concurrentie moeten aangaan met onder meer Ayanda Patosi.

De Nederlander kwam tot dusver enkel nog maar uit voor een ploeg in eigen land. Nu gaat hij zijn eerste buitenlandse avontuur aan. Het is nog maar de vraag of Hupperts ook een versterking zal worden. Nick Tol, voetbaljournalist van De Telegraaf denkt van niet.

"Hupperts is aardig snel, maar heeft slechts één actie", vertelt hij in Het Laatste Nieuws. "Daarmee bedoel ik een schijnbeweging, versnelling en voorzet of schot. Het is een sympathieke jongen, maar de voorbije twee jaar heeft hij weinig spectaculairs laten zien."

Misschien kan hij het voorbeeld volgen van andere Nederlanders die zich nooit echt konden doorzetten in Nederland, maar wel in België. "Hopelijk ligt de Belgische competitie hem beter, bij Stefano Denswil en Ruud Vormer heeft dat goed uitgepakt", aldus Tol."En ik heb hem vaak zien spelen, ook bij Willem II."