Preud'homme kan niet rekenen op offensieve sterkhouder tegen KV Oostende

Preud'homme kan niet rekenen op offensieve sterkhouder tegen KV Oostende

04-08-2016 23:52

Michel Preud'homme zal komende zondag tegen KV Oostende geen beroep doen op Lior Refaelov. De Israëlische flankaanvaller sukkelt nog steeds met een blessure aan de buikspieren en de Club-trainer wil geen risico's nemen met zijn goudhaantje.

Landskampioen Club Brugge speelt zondag zijn eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. Lior Refaelov zal er echter niet bijlopen in het Jan Breydelstadion. De Flankaanvaller is nog steeds niet helemaal hersteld van een blessure aan de buikspieren die hij opliep tijdens Play-off 1 vorig seizoen.

Er was voor de aanvang van de voorbereiding zelfs even sprake van een operatie, maar die kwam er uiteindelijk niet. Michel Preud'homme wil geen risico's nemen met de blessuregevoelige Refaelov. "Hij werkt hard aan zijn revalidatie", verklaart de Club-trainer op de website. 

"Hij heeft nog altijd pijn bij versnellingen en bij het trappen naar doel. We nemen absoluut geen risico's, want we willen een zwaardere blessure vermijden. Lior zal tijd genoeg krijgen om opnieuw helemaal wedstrijdfit te geraken."