'Manager van Boilesen heeft ook contact met Club Brugge'

'Manager van Boilesen heeft ook contact met Club Brugge'

04-08-2016 16:00
2

De Deen Nicolai Boilesen is naarstig op zoek naar een nieuwe club. De linksachter is einde contract bij Ajax en zoekt een club van gelijkwaardig niveau. Nu zou er ook contact zijn met Club Brugge, zo meldt Ekstrabladet.

Boilesen werd eerder al in het oog gehouden door Racing Genk, maar de Limburgers haakten af omdat Boilesen een fikse tekenpremie wil opstrijken. Ook Anderlecht wordt daarnaast nog genoemd als een mogelijke overnemer voor Boilesen. Als klap op de vuurpijl wordt nu dus ook Club Brugge genoemd.

De vraag is echter of Club vragende partij is, mogelijk heeft de manager van Boilesen hem gewoon aangeboden bij die verschillende topclubs. Die manager is overigens Kenny Boilesen, de vader van de speler. Hij geeft in ieder geval aan dat hij de Belgische competitie hoger inschat dan die van Nederland, hij baseert zich daarvoor op de UEFA-ranking. Club Brugge heeft echter niet echt een linksback meer nodig. Laurens De Bock is daar de onbetwiste titularis, als back-up kan ook Boli Bolingoli nog worden ingezet.