Defour denkt nog steeds aan transfer: Nog nooit uitgejouwd door eigen fans

Defour denkt nog steeds aan transfer: "Nog nooit uitgejouwd door eigen fans"

04-08-2016 09:09
1

De toekomst van Steven Defour is nog altijd onzeker bij Anderlecht, de middenvelder is niet meer gelukkig in het Astridpark. In Het Laatste Nieuws reageert hij op alle transfergeruchten.

Tegen Rostov werd Defour luid aangemoedigd door de fans, en dat deed hem plezier. "De steun doet me deugd. Ik ben al veel uitgejouwd in mijn carrière, maar nooit door de supporters van mijn eigen ploeg. Dat is allesbehalve aangenaam, maar ik heb de coach gezegd dat ik me altijd 100 procent zal geven. Wat mijn toekomst brengt, zullen we wel zien. Er is nog niets beslist. Misschien komt er een bod, misschien blijf ik", vertelt de middenvelder.

Anderlecht wil nog altijd zeven miljoen euro overhouden aan de transfer van Defour, concreet komt dat zelfs neer op een bod van negen miljoen euro. Het Engelse Burnley knapte daarop af, ook Southampton wil dat niet betalen. Zelfs Al Jazira, een club uit de Verenigde Arabische Emiraten, vindt dat nog iets te duur. Over die laatste club heeft Defour zijn mening overigens veranderd: hij zou nu toch openstaan voor een vertrek naar de schatrijke oliestaat.