'Sunderland wil ongewenste Okaka weghalen bij Anderlecht'

'Sunderland wil ongewenste Okaka weghalen bij Anderlecht'

04-08-2016 08:39

Stefano Okaka is niet de beste vriend van Anderlechtcoach René Weiler, die laatste zou hem namelijk niet fit genoeg vinden. Okaka traint nu al een tijdje apart, maar mogelijk versiert hij toch nog een transfer. 

Het Laatste Nieuws weet namelijk dat Sunderland de Italiaan er heel graag bij zou hebben. Het probleem is echter de transfersom die Sunderland biedt. De Engelsen willen amper zes miljoen euro geven voor Okaka, maar dat vindt Anderlecht helemaal niet genoeg. De deal met Jiangsu Suning had vijftien miljoen euro kunnen opleveren, vergelijken bij dat bedrag is het bod van Sunderland wel erg laag. Zelf betaalde Anderlecht ongeveer drie miljoen euro voor de Italiaan.

Anderlecht wil maar praten met Sunderland vanaf tien miljoen euro. Nochtans zou Okaka in principe weg mogen bij Anderlecht. Met Łukasz Teodorczyk staat er al een nieuwe targetspits klaar, en bovendien is zijn verwijzing naar de B-kern niet bepaald goede reclame. Toch houdt Anderlecht voet bij stuk en wil het de vraagprijs niet meer laten zakken. Ook Kara Mbodji zou overigens gegeerd zijn door Sunderland.