Vraagtekens bij activiteiten in Ghelamco Arena: Vraag me af wat het probleem is

Vraagtekens bij activiteiten in Ghelamco Arena: "Vraag me af wat het probleem is"

03-08-2016 18:55

AA Gent startte met een mager gelijkspel op het veld van KV Kortrijk. Bovendien rommelt het een beetje tussen één van de publiekslievelingen en de clubleiding. Laurent Depoitre aast op een transfer. Maar de Gentse bestuurskamer houdt voorlopig de boot af. 

Opmerkelijk: Depoitre heeft nog maar één jaar contract bij de Buffalo's. Als AA Gent nog een centje wil rapen voor haar spits, moet het niet meer lang wachten. Analist Marc Degryse begrijpt het bestuur niet. "Ik vraag me af wat het probleem is daar. Gent kan geen al te hoge prijs vragen gezien zijn aflopende contract. Depoitre heeft niet eens één van de hoogste salarissen in de club, kon hij dan echt niet verlengen", geeft hij aan in Sport/Voetbalmagazine

Indien Depoitre toch nog vertrekt, verliest AA Gent-coach Hein Vanhaezebrouck één van zijn belangrijkste pionnen. "Met de komst van Perbet heeft de club de weg naar de uitgang alvast geplaveid. Maar een vertrek van Depoitre staat gelijk aan het verlies van een speler die twee jaar lang van cruciaal belang was binnen het systeem-Vanhaezebrouck."