'Standard kan nog mooie transfersom vangen voor Santini'

'Standard kan nog mooie transfersom vangen voor Santini'

Gepubliceerd: woensdag 3 augustus 2016 om 08:24wo 03-08-2016 om 08:24

Ivan Santini staat al van bij het begin ter discussie bij Standard, vandaar dat het bestuur weinig moeite doet om hem te houden. Hij vertrekt hoogstwaarschijnlijk naar het Franse Caen, maar Standard krijgt wel zijn investering terug.

Het Laatste Nieuws weet namelijk dat Caen 2,6 miljoen euro zal betalen voor de Kroatische spits. Zelf betaalde de Luikenaars 2 miljoen euro aan Kortrijk, tel daar een jaar loon bij en we zitten aan een nuloperatie. Standard kiest zo eieren voor zijn geld, want het bestuur is er nog altijd niet zeker van dat Santini een spits is voor een topclub. Afgelopen seizoen maakte hij wel 11 goals in 27 wedstrijden.

Santini had ook aanbiedingen uit China en van het Italiaanse Crotone, maar dat zei hem helemaal niets. De Ligue 1 is kennelijk meer zijn ding. Standard zal vermoedelijk nog een vervanger moeten halen, want Renaud Emond heeft nog niet kunnen overtuigen in Luik. Ook Mohamed Yattara lijkt een floptransfer te zijn, terwijl Ryan Mmaee nog erg groen is achter de oren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws