'Standard-spelers laten het hangen door wankele relatie van Ferrera met bestuur'

'Standard-spelers laten het hangen door wankele relatie van Ferrera met bestuur'

02-08-2016 10:42
1

Heeft Yannick Ferrera nog kans op slagen bij Standard Luik? De trainer loodste de Rouches vorig seizoen naar bekerwinst, maar verschillende bestuursleden zijn hem liever kwijt dan rijk. Die situatie heeft een impact op de spelersgroep, waardoor de positie van Ferrera stilaan onhoudbaar lijkt. 

Het klimaat waarin Ferrera en zijn spelersgroep moeten werken, wordt door Het Laatste Nieuws als 'ongezond' omschreven. De verhalen over het conflict tussen trainer en bestuur hebben natuurlijk ook de spelers bereikt. Een makkelijk excuus om in te roepen voor de mindere prestaties. Standard verloor de Supercup tegen tien Bruggelingen en kon tegen KVC Westerlo slechts in extremis een puntje veilig stellen in haar competitieopener.

Verschillende Rouches zouden het laten hangen op training en in de wedstrijd. Bovendien hebben enkele anciens verklaard dat sommigen de ernst van de situatie niet inzien. Discipline en beroepsernst zijn bij hen ver te zoeken. Zo vindt Ferrera zich stilaan terug in een vicieuze cirkel: hij heeft prestaties nodig om de druk van het bestuur af te houden, maar net door die druk presteren de speler ondermaats.  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie