Raman opgelucht na debuut: ''Mogen nu blij zijn dat het een puntje is geworden''

Raman opgelucht na debuut: ''Mogen nu blij zijn dat het een puntje is geworden''

Gepubliceerd: zondag 31 juli 2016 om 20:09zo 31-07-2016 om 20:09

Benito Raman maakte zondag op Westerlo zijn officiële debuut voor Standard. De Luikenaars speelden een zwakke match, maar gingen door een laat doelpunt van Jonathan Legear toch nog met een punt naar huis. Raman kon zo opgelucht en toch redelijk tevreden zijn.

"Westerlo kwam op voorsprong en liet in de tweede helft de bal aan ons. Wij moesten een doelpunt maken, want als we hier verloren was dat een drama. We zijn Standard en dan komen we naar hier met hoge verwachtingen. Maar we mogen nu blij zijn dat het toch nog een puntje is geworden'', zei Raman na afloop tegen Sporza Radio.

Raman was niet geheel verrast dat hij direct in de basis mocht starten van coach Yannick Ferrara. "Ik wist het al een tijdje, maar ik had het eigenlijk niet verwacht. Ik kwam naar hier om meer te spelen en als je dan direct mag starten is dat natuurlijk plezant. Het was mijn eerste wedstrijd en dan kan niemand verwachten dat ik meteen het verschil ga maken.''

De aanvaller kwam tot slot ook nog kort terug over zijn overstap van AA Gent naar de Rouches. ''De keuze voor Standard is intern gemaakt en door alle omstandigheden daarvoor. Ik ben blij hier te zijn en ga vier jaar, en misschien zelfs nog meer, mijn uiterste best doen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws