Bailey verwacht zware return: ''Dat wordt inderdaad nog een moeilijke bevalling''

Bailey verwacht zware return: ''Dat wordt inderdaad nog een moeilijke bevalling''

29-07-2016 10:00

Racing Genk boekte donderdagavond een nipte overwinning tegen Cork City. Leon Bailey maakte het enige doelpunt in de heenmatch van de derde Europa League-voorronde. De matchwinner beseft dat de Limburgers het nog lastig krijgen in Ierland.

De Jamaicaan scoorde na een half uur. Hij was na afloop van de match tevreden met zijn goal, maar had verwacht dat Genk door zou drukken. ''Ik dacht dat dat doelpunt ons vertrouwen zou geven om door te duwen. Maar dat gebeurde niet. Al kregen we in de tweede helft zeker nog wat kansen. Zelf had ik ook nog één keer moeten scoren op het einde. Maar dat gebeurde niet. Da's nu eenmaal voetbal'', laat hij weten aan Het Belang van Limburg.

Bailey denkt dat het nog een heet avondje wordt om de krappe marge te verdedigen. ''Dat wordt inderdaad nog een moeilijke bevalling. Maar ik heb er alle vertrouwen in. Pas op, ik onderschat Cork niet. Ze staan niet toevallig op de tweede plaats in de Ierse competitie. Ze hebben ook het voordeel dat ze al 20 matchen op de teller hebben staan.''

De matchwinnaar was tot slot vooral positief dat zijn ploeg geen tegengoal kreeg. ''Ik zie ons ginds ook wel een doelpunt maken. We gaan niet de fouten van in Montenegro opnieuw maken, daar ben ik zeker van'', is Bailey vol vertrouwen voor de return.