'Spurs aast op middenvelder: bod van 10 miljoen op Bundesliga-spelmaker'

'Spurs aast op middenvelder: bod van 10 miljoen op Bundesliga-spelmaker'

Gepubliceerd: woensdag 27 juli 2016 om 21:41wo 27-07-2016 om 21:41

Volgens diverse Duitse media hoopt Tottenham Hotspur zich deze maand te versterken met Yunus Malli. De Turkse spelmaker van FSV Mainz  heeft een prijskaartje van tien miljoen euro. Spurs moet echter haast zetten achter de transfer, want ná 31 juli stijgt de vraagprijs van Malli (24). 

In het contract van de aanvallende middenvelder staat dat hij vóór 31 juli 2016 voor een afgesproken bedrag - tien miljoen euro dus - mag vertrekken uit Mainz. Daarna heeft zijn werkgever het recht om te vragen wat het wil voor de international, die afgelopen veel indruk maakte in de Bundesliga. Malli scoorde elf keer en leverde tal van assists. 

Tottenham-manager Mauricio Pochettino versterkte zijn selectie deze zomer al met controleur Victor Wanyama en de Nederlandse spits Vincent Janssen. De transfer van vleugelaanvaller Georges-Kévin N'koudou (Olympique Marseille) wordt waarschijnlijk binnen enkele dagen afgerond. Malli, die zeven interlands namens Turkije op zijn naam heeft staan, moet op White Hart Lane de concurrentie op het middenveld verhogen. Mogelijk moet hij Nacer Chadli vervangen als die vertrekt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws