Beerschot-speler Messoudi ziet 275.000 euro in rook opgaan

Beerschot-speler Messoudi ziet 275.000 euro in rook opgaan

Gepubliceerd: woensdag 27 juli 2016 om 16:32wo 27-07-2016 om 16:32

In de penibele zaak tussen Mohamed Messoudi en Oud-Heverlee Leuven is er een uitspraak gevallen. De rechtbank heeft geoordeeld dat OHL zijn ex-speler geen cent hoeft te betalen voor een 'onrechtmatig' ontslag.

Messoudi sleepte OHL voor de rechtbank omdat hij in 2014 ontslagen werd door de club. In een oefenwedstrijd tegen Tempo Overijse viel hij een tegenstander aan, die had acht hechtingen nodig in zijn gezicht. OHL ontsloeg hem meteen om dwingende redenen, waarna Messoudi 275.000 euro schadevergoeding eiste. OHL heeft in een persbericht laten weten dat het gelijk gekregen heeft in deze zaak. Eerder werd Messoudi ook al veroordeeld door de strafrechtbank voor opzettelijke slagen en verwondingen.

Vorig seizoen speelde Messoudi bij Raja Casablanca in Marokko, maar dit seizoen is hij terug bij zijn oude liefde Beerschot. De 32-jarige Messoudi was ooit nog international voor de U21 van België, maar de offensieve middenvelder is nooit echt doorgebroken op topniveau.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws