'Verratti geldt als alternatief voor Pogba en Gomes en kan naar Spanje'

'Verratti geldt als alternatief voor Pogba en Gomes en kan naar Spanje'

26-07-2016 15:51

Real Madrid heeft plannen om deze zomer nog een extra middenvelder naar Spanje te halen. André Gomes werd weggekaapt door FC Barcelona en dus schakelt De Koninklijke door naar Marco Verratti.

Dat melden media in Frankrijk en Spanje dinsdag. Gomes stapte vorige week verrassend over naar Barça, terwijl Real de beste papieren leek te hebben. Om niet weer in dezelfde val te trappen heeft de Spaanse grootmacht plannen om alternatief Verratti zo snel mogelijk naar Madrid te halen.

De Italiaanse spelmaker (23) staat sinds 2012 onder contract bij Paris Saint-Germain, waar hij een indrukwekkend seizoen achter de rug heeft. Door een operatie aan zijn lies miste hij het EK in Frankrijk. In het verleden werd Verratti al vaker gelinkt aan een overstap naar Real.

De nadrukkelijke belangstelling uit Madrid voor Verratti heeft ook te maken met het feit dat Paul Pogba op weg is naar Manchester United. In boulevardmedia wordt gerept over een transfersom van tachtig miljoen euro voor Verratti, wiens PSG-contract nog vier jaar doorloopt. Real versterkte zich deze zomer tot dusver alleen met Alvaro Morata.