'Club steekt er met kop en schouders bovenuit, Anderlecht is geen goeie ploeg'

'Club steekt er met kop en schouders bovenuit, Anderlecht is geen goeie ploeg'

Gepubliceerd: dinsdag 26 juli 2016 om 11:32di 26-07-2016 om 11:32

Na een moeilijk seizoen waarin Standard Play-Off 1 niet haalde, willen de Rouches het beter doen. Heel wat analisten zien Standard echter niet op het podium eindigen. Ex-speler Walter Meeuws denkt dat Standard nog wel kan verrassen.

"Ik zie Standard hoger eindigen dan vijfde. Tweede, derde, vierde, daar ergens", vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Club Brugge volgt zichzelf op als kampioen. Die steken er met kop en schouders bovenuit. Achter Club is alles mogelijk. Ik vind Anderlecht geen goeie ploeg. Vorig seizoen stelden ze zwaar teleur en ze hebben zich niet merkbaar versterkt. En ik denk ook niet dat het nog gaat gebeuren."

"Als ze het heel goed doen, kan Standard zelfs wedijveren voor die tweede plaats. Want ze hebben een ploeg met kwaliteit. Maar dat zal afhangen van hun start. Standard is een zeer jeugdige ploeg. En een jeugdige ploeg moet het hebben van haar elan."

"De start wordt dus van vitaal belang. Maar Play-Off 1, dat halen ze altijd. En ze zijn beter dan AA Gent en Racing Genk. Dus, derde, zou ik zeggen. En als ze het heel goed doen, tweede", aldus Meeuws.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws