Breaking news

Eriksen traint bij zijn ex-ploeg: "We hebben contact gehouden"

'Standard aast opnieuw op het enfant terrible van Gent'

'Standard aast opnieuw op het enfant terrible van Gent'

Gepubliceerd: dinsdag 26 juli 2016 om 07:10di 26-07-2016 om 07:10

Benito Raman keerde deze zomer na een uitleenbeurt van zes maanden bij Sint-Truiden terug naar AA Gent. Hij wilde zich bewijzen aan coach Hein Vanhaezebrouck en voor zijn kans gaan. Nu lijkt een vertrek toch weer tot de mogelijkheden te behoren.

De opties liggen voor zowel Gent als de speler na nieuwe ontwikkeling helemaal open, zo meldt Het Nieuwsblad. Raman zou ontevreden zijn over zijn posititie in de oefenmatchen tegen PEC Zwolle en Krylya Sovetov Samara, de club van Franky Vercauteren. Raman moest tegen Zwolle de rechterflank voor zijn rekening nemen, maar kwam in de praktijk veel op de rechtsback te staan. Het enfant terrible van Gent verhuisde voor het duel met Samara naar de linkerflank. De aanvaller moest toen echter ook veel verdedigende werk doen. 

Gent-trainer Vanhaezebrouck uitte na de oefenmatch tegen PEC Zwolle openlijk zijn ontevredenheid over zijn pupil. Sindsdien zou er weer over een definitief vertrek gesprokken kunnen worden. Lokeren en Zulte-Waregem werden inmiddels al gelinkt aan Raman. Standard Luik aast volgens de krant ook weer op hem. 

De Rouches boden het afgelopen seizoen anderhalf miljoen euro voor Raman, maar dat werd toen van tafel geveegd door Gent. Standard is op zoek naar een spits met diepgang, waardoor de jeugdinternational weer nadrukkelijk in beeld is. De Luikenaars hebben naar verluidt al geïnformeerd. Raman ligt bij de Buffalo's nog onder contract tot medio 2018.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws