VP EXCLUSIEF: Manager: Deal Anderlecht-Lombaerts ligt in handen van Zenit

VP EXCLUSIEF: Manager: "Deal Anderlecht-Lombaerts ligt in handen van Zenit"

26-07-2016 07:00

Nicolas Lombaerts zou uiterst gecharmeerd zijn door het lucratieve loonsvoorstel van RSC Anderlecht. Dat liet zijn manager Santosh Verhulst exclusief weten aan VoetbalPrimeur.be.

"Nicolas Lombaerts is, in tegenstelling tot berichten in vele media, zeer gecharmeerd dat Anderlecht bereid is financieël zo ver te gaan", laat de manager weten. "Het ligt nu dus in de handen van Zenit Sint-Petersburg. Lombaerts zelf heeft vandaag nog gesproken met de voorzitter van zijn club om de deal te bespoedigen."

Het probleem blijft dus voorlopig nog steeds de transferprijs. "Zenit vroeg eerst 8 miljoen euro aan PSV, maar liet die vraagprijs al zakken tot 4 à 5 miljoen euro toen we met clubs uit de Premier League spraken. We moeten nu zien wat Anderlecht bereid is te betalen."

Buitenlandse clubs
"Er zijn ook nog enkele buitenlandse clubs waarmee we contact hebben, maar geen daarvoor heeft al een concreet voorstel gedaan. Ook in België hebben we nog contact met Club Brugge, maar alleen Anderlecht onderhandelt effectief met Zenit", besluit Santosh Verhulst.