Antwerp krijgt stevige concurrentie: Niet naar hier gekomen om tweede te worden

Antwerp krijgt stevige concurrentie: "Niet naar hier gekomen om tweede te worden"

25-07-2016 14:54

Antwerp FC wil na de misgelopen titel volgend seizoen absoluut kampioen worden. Het toonde zich dan ook op de transfermarkt met een pak versterkingen. The Great Old is dé grote titelfavoriet, maar Lierse wil daar een stokje voor steken.

Frédéric Frans, die teruggekeerd is naar Lierse, heeft bijzonder veel ambitie. Hij wil snel hogerop met de Pallieters. "Wie de titelfavoriet is? Toch Antwerp dan", stelt de 27-jarige verdediger tegenover Gazet van Antwerpen. "Kijk naar de komst van Tuur Dierckx. Dat is gewoon een straffe transfer. Maar ook Oud-Heverlee Leuven en Roeselare gaan sterk voor de dag komen."

De verdediger gelooft in de titelkansen van Lierse. "Als je ziet hoeveel gasten bij ons al kam­pioen werden in Tweede: Mike Vanhamel, Aurelien Joachim, David Habarugira, Ludovic Buysens, Nathan Goris, ­Thomas Wils, ikzelf..."

"En dan heb je ook nog een ervaren technische staf met Eric Van Meir, Chris Janssens, Mohamed Wahed en Patrick Nys. Dat geeft vertrouwen. Ik ben alvast niet naar hier gekomen om tweede te worden", besluit hij.