Beelden goal Suarez duiken op via voormalige floptransfer van Anderlecht

Beelden goal Suarez duiken op via voormalige floptransfer van Anderlecht

24-07-2016 22:18

Matias Suarez heeft zijn rentree bij het CA Belgrano gemaakt. De Argentijn is in een juridisch steekspel met Anderlecht verwikkeld, nadat hij zijn contract eenzijdig verbrak. Toch kwam hij zaterdag in actie voor Belgrano en wist direct het net te vinden.

Suarez scoorde vanaf elf meter de openingstreffer in het Copa BBVA-duel tegen Talleres. De aanvaller leek een droomcomeback te maken bij de club waar het voor hem allemaal begon. Hij leek immers lange tijd de matchwinnaar te worden in de clash tegen de rivalen uit Cordoba. Nicolás Gimenez maakte echter in de laatste seconde de gelijkmaker. Belgrano stapte na strafschoppen toch als de winnaar van het veld.

De benutte penalty van Suarez verscheen inmiddels al op internet. De eerste video werd opvallend genoeg online gezet door Pablo Chavarria, tevens een ex-speler van paars-wit. Chavarria en Suarez zijn leeftijdsgenoten en speelden samen in de jeugdopleiding van Belgrano. In 2008 trok Suarez naar Brussel, waarna zij in 2010 met elkaar werden herenigd. Chavarria werd echter een floptransfer. Hij kwam in drie jaar tijd slechts zeven keer in actie voor Anderlecht. De rechtsbuiten volgt de prestaties van zijn voormalige ploegmaat blijkbaar nog op de voet. Chavarria speelt momenteel zelf bij het Franse Reims.