Terug naar Dortmund na mislukte deal: Teleurgesteld omdat dit zijn wens was

Terug naar Dortmund na mislukte deal: "Teleurgesteld omdat dit zijn wens was"

23-07-2016 16:47

Arsenal hoeft niet bij Borussia Dortmund aan te kloppen voor Matthias Ginter. De verdediger staat niet te koop, laat coach Thomas Tuchel zatedagmiddag weten.

Ginter reisde niet met de rest van de selectie af naar China voor een oefentrip. Volgens de club was dat vanwege een infectie, maar in buitenlandse media wordt gerept over een mogelijke transfer. Arsenal is al langer geïnteresseerd in de pas 22-jarige verdediger.

Volgens Tuchel is daar echter geen sprake van. "Over Ginter is alles al gezegd. Duitse clubs zouden hem willen hebben, nu willen Engelse clubs hem. Ik weet niet of het waar is of dat het gewoon geruchten zijn, maar we hebben ons punt gemaakt. Matthias is onze speler en blijft onze speler."

Tuchel krijgt ook weer de beschikking over Nevan Subotic, die op het punt stond naar Middlesbrough te verkassen, maar die transfer zag mislukken door een ribblessure. "Ik ben niet teleurgesteld dat hij terugkomt", zegt Tuchel. "Ik ben teleurgesteld omdat het zijn wens was deze stap te maken en in Engeland te spelen. Dus ik vind het jammer voor hem. Maar hij is welkom hier."