Pas bij Manchester United, maar Mourinho aast al op contractverlenging

Pas bij Manchester United, maar Mourinho aast al op contractverlenging

Gepubliceerd: vrijdag 22 juli 2016 om 10:46vr 22-07-2016 om 10:46

José Mourinho heeft het zó naar zijn zin bij Manchester United dat hij nu al een contractverlenging overweegt. Dat laat de Portugese trainer doorschemeren tijdens de China-tour van zijn ploeg. De Portugees ging nochtans pas deze zomer aan de slag in Manchester.

Mourinho ondertekende bijna twee maanden geleden een driejarig contract op Old Trafford, maar als de leiding van The Red Devils hem nu een nieuwe, langere aanbieding doen, staat hij daar positief tegenover. "Ik heb nu dit contract en daar zijn de eigenaren blij mee", citeert The Times Mourinho. "Met een nieuw contract zou ik ook blij zijn. Ik zit nu in de fase van mijn carrière dat ik dat wel wil. Maar dat hangt van veel factoren af."

Volgens The Times is Mourinho de afgelopen weken volledig voor de club gevallen. Van zijn Chelsea-sentimenten zou nog maar weinig over zijn. Een langlopend huwelijk met United zou hij op dit moment dan ook volledig zien zitten. United begint de Premier Leaue op 14 augustus met een uitwedstrijd tegen Bournemouth. Een week later volgt - op vrijdagavond 21.00 uur - een thuiswedstrijd tegen Southampton.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws