OFFICIEEL: Club stuurt centrale verdediger tijdelijk terug naar Frankrijk

OFFICIEEL: Club stuurt centrale verdediger tijdelijk terug naar Frankrijk

21-07-2016 20:30
0

Jean-Charles Castelletto vertrekt opnieuw tijdelijk bij Club Brugge. De landskampioen leent hem het komende seizoen uit aan de Franse tweedeklasser Red Star FC 93. Dat bevestigde beide partijen via de officiële kanalen.

De Franse verdediger werd al enige dagen in verband gebracht met de club uit zijn thuisland. De deal is nu ook helemaal afgerond. Red Star FC 93, een ploeg uit Parijs, eindigde het afgelopen seizoen op een vijfde plaats in de Ligue 2 en liep slechts op een enkel punt promotie naar de hoogste klasse mis.

Castelletto (21) hoefde op weinig speeltijd te rekenen bij Club Brugge en wordt voor zijn ontwikkeling opnieuw verhuurd. Zijn periode bij de Bruggelingen is tot op heden nog geen succes. De Fransman werd vorige zomer voor 800.000 euro overgenomen van AJ Auxerre, maar sindsdien kwam hij pas vier matchen in actie onder Michel Preud'homme. Het voorbije seizoen speelde hij na de winterstop daarom op huurbasis voor Royal Excel Moeskroen, waar hij negen keer in de basis mocht starten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie