Buducnost gelooft rotsvast in kwalificatie: Ik had Genk sterker verwacht

Buducnost gelooft rotsvast in kwalificatie: "Ik had Genk sterker verwacht"

21-07-2016 14:45
0

Racing Genk maakt veel kans om door te stoten naar de derde voorronde van de Europa League. Tegenstander Buducnost Podgorica lijkt een maatje te klein, maar zelfs na de 2-0 uit de heenmatch vindt coach Miodrag Vukotic dat onzin.

In de lokale bron Vijesti geeft Vukotic aan dat zijn ploeg zeker nog kans maakt. "Zolang er nog 90 minuten zijn, hebben we een kans. We zijn niet minder, we kunnen spelen die ploeg. De statistieken bewijzen dat. We hadden evenveel balbezit, drie corners meer, we hebben de paal geraakt en we pakten een goal op een onterechte strafschop. Wanneer je alles optelt, verdienden we zo'n nederlaag niet."

Vukotic had eigenlijk meer verwacht van Genk. "Ik dacht dat het een moeilijker team was. Ik had niet verwacht dat we zo gemakkelijk aan hun goal gingen raken. Hun defensie is niet zo sterk, maar ze zijn voorin gevaarlijk. Leon Bailey is de beste jonge speler in België, Neeskens Kebano is snel en technisch. Je hebt dan ook nog Nikolaos Karelis. We moeten voorzichtig zijn."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie