'Djuricic ondergaat tweede deel van medische testen, transfer zo goed als rond'

'Djuricic ondergaat tweede deel van medische testen, transfer zo goed als rond'

21-07-2016 12:29

De transfer van Filip Djuricic naar Sampdoria zit er snel aan te komen. De Serviër legt donderdag zijn laatste medische testen af bij de club en wordt dan voorgesteld als nieuwe aanwinst.

Gianlucia Di Marzio meldt dat Djuricic woensdag al zijn eerste medische testen aflegde in Italië. Donderdag volgt het tweede deel van de testen. Als hij daarin slaagt, zal hij worden voorgesteld als de nieuwe speler van Sampdoria. Hij wordt gehuurd van Benfica.  Het is voor Djuricic zijn derde seizoen op rij dat hij door Benfica verhuurd wordt. Drie jaar geleden namen de Portugezen hem over van Heerenveen. Na zijn eerste teleurstellende seizoen in Portugal werd de Serviër achtereenvolgens verhuurd aan FSV Mainz, Southampton en Anderlecht.

Djuricic heeft bij Benfica een contract tot medio 2018. Anderlecht had de 24-jarige creatieve middenvelder deze zomer graag over willen nemen van de Zuid-Europeanen, maar dat feestje ging niet door. De Italiaanse club denkt echter ook nog steeds aan Dennis Praet. Sampdoria heeft ondanks de komst van Djuricic Praet nog niet opgegeven.