OFFICIEEL: Club Brugge heeft Nederlandse opvolger Meunier beet

OFFICIEEL: Club Brugge heeft Nederlandse opvolger Meunier beet

20-07-2016 16:08
0

Ricardo van Rhijn vertrekt per direct naar Club Brugge. Ajax bevestigt woensdagmiddag dat met de landskampioen een akkoord is bereikt over de transfer van de rechtsback.

Van Rhijn had nog een contract tot de zomer van 2018 in Amsterdam, maar kwam niet voor in het plaatje van de nieuwe coach Peter Bosz. Bij Club Brugge is hij de opvolger van Thomas Meunier, die eerder deze transferzomer voor zeven miljoen euro vertrok naar Paris Saint-Germain.

De bevestiging van Ajax komt drie dagen nadat Club Brugge meldde dat er overeenkomst was bereikt met Van Rhijn over de transfer. Een transfersom is door beide clubs niet bekend gemaakt. Club Brugge heeft Van Rhijn inmiddels al welkom geheten op de website. De verdediger speelde 163 wedstrijden voor Ajax en werd drie keer kampioen met de Amsterdammers. Bovendien won hij in 2013 de Johan Cruijff Schaal. Zijn debuut maakte hij in 2011.

Van Rijn heeft dus zijn medische testen met succes afgelegd, zoals in onderstaande video te zien valt. De rechtsachter krijgt rugnummer 2.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie