'Sampdoria geeft Praet op en pakt uit met andere ex-Anderlechtspeler'

'Sampdoria geeft Praet op en pakt uit met andere ex-Anderlechtspeler'

19-07-2016 19:48

Volgens de meestal goed ingelichte Gianluca Di Marzio gaat Sampdoria eerstdaags Filip Djuricic voorstellen. De Italianen zouden 3,5 miljoen euro betalen voor de Serviër, die vorig jaar nog op huurbasis bij Anderlecht speelde.

De transfer van Djuricic is opvallend want Sampdoria leek de laatste week geïnteresseerd in Dennis Praet. Het wilde echter niet meer dan 5 miljoen euro geven voor de jonge Belg en Anderlecht vond dat onvoldoende voor zijn spelmaker.

De prijs voor Djuricic zou dus een stuk lager liggen. Dat is op zich vreemd, want Benfica zou aan Anderlecht altijd 8 miljoen euro gevraagd hebben voor de Serviër. Volgend diezelfde bron zou de transfer woensdag al afgerond kunnen zijn.

De 24-jarige Djuricic brak op zeer jonge leeftijd door bij Heerenveen. Van daar versierde hij een transfer naar Benfica. Dat werd geen succes. Na uitleenbeurten aan Southampton en Mainz, belandde hij vorig jaar bij Anderlecht. Daar liet hij, ondanks een gebrek aan wedstrijdritme, flitsen van zijn talent zien.