Röntgenfoto's Ba circuleren op net na gruwelijke blessure, einde loopbaan dreigt

Röntgenfoto's Ba circuleren op net na gruwelijke blessure, einde loopbaan dreigt

19-07-2016 11:11
0

"De blessure zou wel eens het einde van zijn carrière kunnen betekenen." Die uitspraak heeft Gregorio Manzano, trainer van FC Shanghai Shenhua, gedaan na de horrorblessure van zijn pupil Demba Ba. Ondertussen circuleren op het internet röntgenfoto's van het versplinterde onderbeen van de aanvaller.

De beelden van de afgrijselijke blessure van Ba gingen de hele voetbalwereld rond de voorbije dagen. De ex-aanvaller van Chelsea FC, op een blauwe maandag nog actief bij Excelsior Moeskroen, brak in een onschuldig duel zijn kuit- en scheenbeen. Op de röntgenfoto's die nu verschenen zijn op het internet, valt te zien hoe het been van de topschutter helemaal aan gruzelementen ligt.

Trainer Manzano reageerde onthutst op de blessure van zijn steraanvaller. "Natuurlijk zal Ba de allerbeste zorgen toegediend krijgen", aldus de Spanjaard volgens Het Laatste Nieuws. "Het is ontzettend oneerlijk dat net hem dit moet overkomen, want Ba is een schitterende kerel. De blessure zou wel eens het einde van zijn carrière kunnen betekenen", vreest hij dus.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie