'Spanjaarden drukken door voor komst van Praet na afhaken van Serviër'

'Spanjaarden drukken door voor komst van Praet na afhaken van Serviër'

Gepubliceerd: dinsdag 19 juli 2016 om 10:01di 19-07-2016 om 10:01

Niet Sevilla FC of Sampdoria Genoa, maar Celta de Vigo zou wel eens de volgende bestemming van Dennis Praet kunnen worden. De middenvelder heeft nog maar één jaar contract bij RSC Anderlecht en zal bij een voldoende hoog bod andere oorden opzoeken. Celta wil alvast ver gaan voor Praet.

Het Laatste Nieuws weet dat de Spaanse club, die vorig seizoen als zesde eindigde in de Primera Division en zich zo verzekerde van een Europa League-ticket, de laatste dagen al haar pijlen op Praet heeft gericht. De entourage van de voormalige Gouden Schoen zou reeds gecontacteerd zijn. 

Nochtans zette Celta de voorbije weken op een ander target in. De subtopper hoopte namelijk Adem Ljajic, de Servische middenvelder van AS Roma, te overtuigen naar West-Spanje te verhuizen. Die heeft de aanbieding echter aan zich laten voorbijgaan.

Voor Praet valt het te hopen dat er eindelijk een akkoord uit de bus komt. Spanje is de droombestemming van de middenvelder, maar Anderlecht geraakte het in eerste instantie niet eens met Sevilla, dat verregaande belangstelling toonde. Ook met het Italiaanse Sampdoria bereikte paars-wit geen overeenstemming.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws