AA Gent kan niet langer tevreden zijn met Play-Off 1 en een Europees ticket

"AA Gent kan niet langer tevreden zijn met Play-Off 1 en een Europees ticket"

19-07-2016 09:50

Hein Vanhaezebrouck gaat zijn derde seizoen bij AA Gent in. De coach van de Buffalo's was op de fandag maandag ook duidelijk over zijn ambities. Hij wil opnieuw een titel vielen. 

"Ik sta hier al voor het derde jaar op rij. En ik zeg u: na een eerste jaar met de titel en een tweede jaar met een onvergetelijk avontuur in de Champions League, gaan we nu weer voluit voor de hoofdprijs", citeert Het Laatste Nieuws de coach op de Gentse Feesten. "AA Gent kan niet langer tevreden zijn met Play-Off 1 of een Europees ticket. Onze eerste opdracht zal zijn om de EL-poulefase te bereiken, daarna om zo ver mogelijk door te stoten in de beker. En in april en mei moeten we dit keer wél weer paraat zijn om de topmatchen tegen onze titelconcurrenten te winnen."

Het moge duidelijk zijn: de Buffalo's willen na een eerste titel ook snel nog die tweede winnen. Dat moet het wel concurreren met een pak andere clubs. Zo kondigde Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe onlangs ook al aan dat de Bruggelingen dit seizoen opnieuw voor de titel gaan