'Denayer in balans met Ginter om andere Engelse topclub te vervoegen'

'Denayer in balans met Ginter om andere Engelse topclub te vervoegen'

18-07-2016 23:51

Realiseert Jason Denayer binnenkort een opmerkelijke transfer binnen de Premier League? De jonge Rode Duivel staat momenteel op de loonlijst van Manchester City, maar Arsenal-manager Arsène Wenger zou in zijn zoektocht naar een verdedigende versterking bij hem uitgekomen zijn. 

De Franse trainer jaagt op een polyvalente verdediger die zowat alle posities in de achterhoede voor zijn rekening kan nemen, weet The Sun. Denayer past perfect in dat plaatje, aangezien hij het afgelopen seizoen op uitleenbasis bij het Turkse Galatasaray zowel centraal als rechts achterin voetbalde.

De Rode Duivel zou een kleine vijftien miljoen euro moeten kosten. Momenteel staat hij onder contract bij concurrent Manchester City, maar het is maar zeer de vraag of Denayer voorkomt in de plannen van kersvers hoofdcoach Pep Guardiola.

Een overgang naar Londen zou voor Denayer misschien meer speelgelegenheid bieden. Daarvoor krijgt de 21-jarige verdediger wel concurrentie uit Duitsland. Wenger zou namelijk ook gecharmeerd zijn van Matthias Ginter, een talent van Borussia Dortmund.