Ik wil wel graag een EK of WK meemaken, maar ga daar niet om solliciteren

"Ik wil wel graag een EK of WK meemaken, maar ga daar niet om solliciteren"

De Belgische voetbalbond is na het onstlag van Marc Wilmots volop op zoek naar een nieuwe bondscoach. Verschillende namen doen de ronde, waarbij vooral buitenlanders in het oog springen. Ook Frank Vercauteren beantwoordt enigszins aan het profiel dat de bond vooropstelt, maar hij gaat niet zelf stappen ondernemen.

Een job als bondscoach ziet het Anderlecht-coryfee wel degelijk zitten. "Ik zou heel graag eens een EK of WK meemaken, dat is zeker", reageert de trainer van FC Krylya Sovetov Samara bij Het Laatste Nieuws. "Maar ik vind het niet correct om daar zelf naar te solliciteren. Je moet zo'n dingen op je af laten komen", oordeelt hij.

De oefenmeester heeft alvast geen haast om te vertrekken uit Rusland. "Ik voel me nu goed bij Samara", stelt hij duidelijk. De voormalige Anderlecht-coach is nu twee seizoenen actief bij Krylya Sovetov en doet het daar uitstekend. In zijn eerste jaar bewerkstelligde hij de promotie naar de Premjer Liga, waarin hij afgelopen jaar probleemloos als negende eindigde.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie