Mpoku gelukkig over terugkeer op Sclessin: Al hele week mee bezig geweest

Mpoku gelukkig over terugkeer op Sclessin: "Al hele week mee bezig geweest"

17-07-2016 20:57
0

Standard won zaterdagavond op Sclessin met 3-0 van het Italiaanse Chievo Verona. De oefenwedstrijd stond vooral in het teken van de tijdelijke terugkeer van Paul José Mpoku, de publiekslieveling die de Rouches in de winterstop van het seizoen 2014-2015 verliet. Mpoku reageerde opgetogen over zijn rentree.

"Het doet altijd plezier om terug thuis te komen, zelfs al is het als tegenstander. Ik ben er de voorbije week constant mee bezig geweest. Ik heb me geregeld afgevraagd of de match wel echt doorging", verklaart de offensieve middenvelder aan Standard TV.

"Ik heb enkel goede herinneringen aan Standard. Hier heb ik mijn eerste stappen in het profvoetbal gezet. Ik ben tevreden en fier dat ik hier heb mogen spelen. Met Dino Arslanagic en Yohann Thuram heb ik overigens nog geregeld contact."

Mpoku ging na afloop van de wedstrijd het stadion rond om de fans te groeten. "Dat doet echt veel plezier", erkent hij. "Ik heb altijd goede contacten onderhouden met de supporters en weet hoe belangrijk dat voor hen is. Toen ik als jonge knaap naar het voetbal ging, vond ik dat ook geweldig", besluit hij. 

Ook op Twitter wenste Mpoku de Standard-supporters nog eens te bedanken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie