Waasland-Beveren wint oefenmatch achter gesloten deuren

16-07-2016 18:12

Waasland-Beveren heeft zaterdagmiddag een nieuwe zege geboekt in de oefencampagne. Derdeklasser UR La Louvière Centre werd nipt met 2-1 verslagen. De match werd op de Friethiel achter gesloten deuren gespeeld.

Waasland-Beveren kwam in eigen huis in de 28e minuut op voorsprong. Alessandro Cerigioni, de nieuwe spits van de Waaslanders, toonde zijn neusje voor de goal. De van Oud-Heverlee Leuven overgekomen aanvaller schatte een listig dieptepasje van Nicolas Orye op waarde en rondde foutloos af. Dit was ook meteen de ruststand.

De verlossende 2-0 liet na de pauze lang op zich wachten. Pas acht minuten voor tijd verdubbelde de ploeg van Stijn Vreven de voorsprong. Jens Cools, ook een nieuweling in de selectie, stond op de juiste plaats na een hoekschop van Aaron Dhondt. UR La Louvière Centre maakte het nog wel spannend door in de 86e minuut de aansluitingstreffer te maken, maar verder kwamen de Walen niet meer.