Mignolet gewaarschuwd: Klopp wil niet dat ik naar de Olympische Spelen ga

Mignolet gewaarschuwd: "Klopp wil niet dat ik naar de Olympische Spelen ga"

14-07-2016 11:35

Liverpool FC haalde aan het begin van de huidige transfermercato Loris Karius binnen. De Duitse doelman moet in de Engelse industriestad de concurrentie aangaan met Simon Mignolet, die geregeld met kritiek te maken krijgt. Karius doet er alvast alles aan om de Rode Duivel het vuur aan de schenen te leggen.

L'Avenir weet namelijk dat de 23-jarige Duitser niet naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro trekt om zich zo beter voor te bereiden op het seizoen in de Premier League. Advies van trainer Jürgen Klopp gaf daarbij de doorslag. "Ik heb er met hem over gesproken en hij had liever dat ik niet ging. Anders zou ik twee competitiewedstrijden missen", geeft Karius aan.

Het jonge talent lijkt dus gebrand op een basisplaats bij The Reds. "De club heeft de absolute prioriteit", verklaart hij. Mignolet is bij deze alvast gewaarschuwd. De ex-doelman van Sint-Truiden staat sinds 2013 onder de lat op Anfield Road, maar is niet incontournable. Daarom wou Klopp zijn landgenoot Karius er kost wat kost bij.