'Nieuwe Spaanse club springt in de dans om handtekening van Praet'

'Nieuwe Spaanse club springt in de dans om handtekening van Praet'

Gepubliceerd: donderdag 14 juli 2016 om 09:27do 14-07-2016 om 09:27

Hoewel Dennis Praet zijn laatste contractjaar ingaat en graag zou vertrekken, is hij voorlopig mee op trainingskamp met RSC Anderlecht. Aan geïnteresseerde clubs heeft de middenvelder nochtans geen gebrek. Na Sevilla FC dingt nu een tweede Spaanse club naar zijn diensten.

Volgens El Desmarque heeft ook Celta de Vigo haar oog laten vallen op Praet. De Spanjaarden uit het uiterste noord-westen van het land eindigden vorig seizoen knap zesde in de Primera Division, net voor Sevilla overigens. De club weet dat Anderlecht tien miljoen euro vraagt voor de voormalige Gouden Schoen, maar dat bedrag zou geen problemen vormen. Bovendien weet men dat Spanje voor Praet een droombestemming is.

Concurrentie van Ljajic
Celta mikt in eerste instantie wel op een andere speler. Adem Ljajic prijkt namelijk bovenaan het verlanglijstje. De Serviër staat onder contract bij AS Roma, maar werd vorig seizoen uitgeleend aan Internazionale. In Milaan kwam de middenvelder tot 25 Serie A-optredens, waarin hij drie keer wist te scoren.

El Desmarque laat Irati Prat aan het woord, die de Jupiler Pro League op de voet volgt. Hij vindt dat Ljajic en Praet verschillende types zijn. "De Roma-speler is offensiever ingesteld, terwijl Praet meer een spelmaker is. Hij is een pak creatiever en kan zowel in het centrum als op de flank uit de voeten", klinkt het.  

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws