OFFICIEEL: Patro Eisden strikt twee talenten met een Genk-opleiding

OFFICIEEL: Patro Eisden strikt twee talenten met een Genk-opleiding

13-07-2016 15:30
0

Patro Eisden Maasmechelen heeft twee nieuwe transfers gedaan. Beide aanwinsten hebben een sterke band met Racing Genk. De Limburgse club bevestigde de komst van de spelers via de officiële website.

Verdediger Daniele Zotti komt rechtstreeks over van Genk. De 19-jarige Zotti keert daarmee terug op het oude nest. Als jeugdspeler verhuisde hij immers van Patro Eisden naar de buren uit Genk. Daar kon hij nimmer doorbreken en maakte zelfs nimmer zijn debuut voor de eerste ploeg. ''Bij Patro hoopt de verdediger een verdere stap in zijn loopbaan te zetten'', klinkt het op de website van zijn nieuwe werkgever.

Aanvaller Henry Bolaji Odutayo heeft eveneens een verleden bij Racing Genk. De 20-jarige Nederlander genoot daar zijn opleiding, maar hij vertrok vorige zomer al transfervrij naar de Nederlandse tweedeklasser MVV Maastricht. Odutayo kwam daar slechts drie duels in actie, waarin hij niet tot scoren kwam. ''Technisch Directeur Michel Noben kon de jonge aanvaller overtuigen om voor Patro te kiezen'', zo valt er te lezen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie