'Zulte Waregem laat Mechele vallen voor verdediger van Standard'

'Zulte Waregem laat Mechele vallen voor verdediger van Standard'

Gepubliceerd: woensdag 13 juli 2016 om 11:29wo 13-07-2016 om 11:29

Zulte Waregem is nog op zoek naar een stevige verdediger voor het komende seizoen, want vorig jaar had de defensie veel weg van een zeef. Brandon Mechele lijkt niet haalbaar, maar misschien is Dino Arslanagic dat wel.

Club Brugge heeft weinig interesse om Mechele te verhuren, en dus heeft Francky Dury een nieuwe piste moeten verzinnen. Dat is Arslanagic geworden. De centrale verdediger van Standard gaat een moeilijk seizoen tegemoet, want met Konstantinos Laifis heeft hij er een zware concurrent bij. Bovendien maakte hij afgelopen seizoen aardig wat fatale foutjes, waardoor hij niet in de bovenste schuif ligt bij coach Yannick Ferrera.

Zulte zou in de loop van juni al geïnformeerd hebben naar Arslanagic, maar kreeg toen een negatief antwoord. Door de komst van Laifis kan een transfer plots wel bespreekbaar worden. Zulte heeft eerder deze zomer al een stevige versterking gehaald voor de defensie. Timothy Derijck werd weggehaald bij het Nederlandse ADO Den Haag, waar hij weliswaar bankzitter was geworden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws