OFFICIEEL: Dordrecht weet gehuurde Belgische middenvelder definitief te strikken

OFFICIEEL: Dordrecht weet gehuurde Belgische middenvelder definitief te strikken

12-07-2016 17:25

Jordy Vleugels blijft aan de slag bij het Nederlandse FC Dordrecht. De Belgische middenvelder stond tot dinsdag onder contract bij Willem II, dat hem het afgelopen half jaar wel al uitleende aan Dordrecht. Vleugels rondde nu een definitieve overstap af naar die laatstgenoemde club.

De 20-jarige Vleugels werd geboren in Mol, maar ruilde de Kempen al in 2006 in voor de jeugdopleiding van Willem II. In 2014 maakte hij zijn officiële opwachting bij het A-elftal van de toenmalige tweedeklasser. Vleugels heeft overigens drie interlands bij de Belgische U18 achter zijn naam staan.

Vorig seizoen kwam de middenvelder slechts tot één invalbeurt van zes minuten bij Willem II, dat ondertussen opgeklommen is tot de Eredivisie. In de winterstop besliste men dan ook om Vleugels uit te lenen aan Dordrecht.

Bij de Schapenkoppen lukte het een stuk beter voor de jongeling. In enkele maanden tijd verzamelde hij er twaalf basisplaatsen. Vleugels gaat nu dus opnieuw aan de slag bij de club uit de Jupiler League. Hij ondertekende een contract van twee seizoenen.