Twente tevreden met komst Club Brugge-talent: Optimistische speler met snelheid

Twente tevreden met komst Club Brugge-talent: "Optimistische speler met snelheid"

12-07-2016 16:29

FC Twente-nieuweling Dylan Seys hoopt zich bij zijn nieuwe werkgever snel in de basis te spelen. Het jonge talent van Club Brugge wordt door Blauw-Zwart een jaartje uitgeleend aan de Nederlanders. Dinsdag werd Seys al gepresenteerd aan de pers in Enschede.

"Ik kijk er ontzettend naar uit om in dit prachtige stadion te spelen", vertelt Seys op de clubsite van FC Twente. "FC Twente is een grote club, die ik nog ken uit de tijd van Michel Preud’homme. Hier wil ik mezelf verder ontwikkelen, veel speelminuten maken en met hard werken belangrijk zijn voor de ploeg."  In het huurcontract van de speler hebben de Tukkers een optie tot koop opgenomen.

Technisch manager Ted van Leeuwen is eveneens content met het aantrekken van de vleugelaanvaller. "Dylan is een kekke vleugelaanvaller. Een optimistische speler die altijd vooruit denkt en veel snelheid heeft. Bovendien een jongen met een prettige en optimistische persoonlijkheid", aldus Van Leeuwen over de Belg, die het afgelopen halfjaar al werd verhuurd aan het Israëlische Hapoel Akko.