OFFICIEEL: Maradona komt naar België voor unieke benefietmatch

OFFICIEEL: Maradona komt naar België voor unieke benefietmatch

12-07-2016 09:00

Het Sportpaleis biedt deze zomer een uniek evenement aan. Mensen die met nostalgie terugdenken aan het WK 1986 kunnen het namelijk nog eens herbeleven met de helden van toen.

De wedstrijd tussen Argentinië en België wordt nog eens gespeeld, en dat mét de legendarische Diego Maradona. Hij zal samen met zijn ex-ploegmaats een groep Belgische voetbalvedetten in de ogen kijken. Hopelijk vergaat het onze jongens beter dan toen. In de halve finale tegen Argentinië verloren de Rode Duivels met 2-0, twee goals van Maradona.

"Vrijdag 19 augustus 2016 vindt in het Sportpaleis een benefietmatch plaats waarbij de historische wedstrijd tussen Argentinië en België 1986 opnieuw zal gespeeld worden met onder meer de sterspelers Diego Maradona, Jean Marie Pfaff, ex-Rode Duivels 1986 en andere special guests. Volgende ex-Rode Duivels lieten al weten dat ze in aanmerking komen voor een selectie: Jean Marie Pfaff, Patrick Vervoort, Michel Renquin, Danny Veyt, Nico Claesen, Gilbert Bodart, Georges Grün en Erwin Vandenbergh."