Bankzittende Kortrijkzaan denkt niet aan opgeven: Voel me hier goed

Bankzittende Kortrijkzaan denkt niet aan opgeven: "Voel me hier goed"

11-07-2016 22:27

KV Kortrijk haalde deze zomertransferperiode al een pak nieuwe spelers. Onder meer Tomislav Barbaric, Idir Ouali en Joaozinho werden gehaald. Dat is mogelijk slecht nieuws voor enkele spelers die moeten vechten om een basisplaats. Lukas Van Eenoo bijvoorbeeld. 

De middenvelder heeft het niet al te gemakkelijk bij De Kerels. Hij kwam na nieuwjaar nauwelijk aan spelen toe bij Kortrijk. Van opgeven wil de West-Vlaming niet weten. Hij denkt dan ook absoluut niet aan een vertrek. "Ik start nu mijn derde seizoen bij KVK en ik voel me hier goed thuis", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Sterker nog, de middenvelder kan niet wachten op het nieuwe seizoen. "Iedereen is gemotiveerd in aanloop naar de start van het nieuwe seizoen, die zich als zeer zwaar aankondigt. We spelen tegen AA Gent, KV Mechelen, Anderlecht en Club Brugge. Hopelijk zullen de toppers nog niet honderd procent zijn. Wij moeten zorgen dat we er klaar voor zijn, zodat we onze start niet missen."

Van Eenoo speelde vorig seizoen zestien keer voor KV Kortrijk, veelal als invaller. Hij speelde 842 minuten, iets minder dan tien volledige wedstrijden. Daarin kon hij één keer scoren en was hij goed voor drie assists. Van Eenoo heeft nog een contract tot medio 2019 bij Kortrijk.