'Mourinho gaat met bezem door selectie en zet opnieuw twee spelers te koop'

'Mourinho gaat met bezem door selectie en zet opnieuw twee spelers te koop'

11-07-2016 18:56

José Mourinho heeft in zijn eerste seizoen als manager van Manchester United geen plannen met Tyler Blackett en Guillermo Varela. Het talentvolle duo mag Old Trafford deze zomer verlaten.

Dat melden verschillende media in Engeland maandag. Blackett en Varela zijn te licht bevonden door Mourinho, die het tweetal inmiddels heeft laten weten dat een vertrek de enige optie is. De centrale verdediger en back trainen op dit moment al niet meer mee met de hoofdmacht van United.

De plek van Blackett en Varela in de United-selectie wordt overigens ingenomen door Axel Tuanzebe én Timothy Fosu-Mensah. Laatstgenoemde kreeg aan het einde van vorig seizoen al veel speelminuten van Louis van Gaal en de prestaties van de jonge Nederlander vallen ook in goede aarde bij opvolger Mourinho.

José Mourinho lijkt bezig met een grote schoonmaak op Old Trafford. Zondag meldde boulevardkrant The Sun al dat acht spelers zouden moeten ophoepelen. Onder hen ook Adnan Januzaj. Andere bekende namen zijn Bastian Schweinsteiger en Juan Mata.