'Charleroi troeft Standard af in transferstrijd om jonge spits'

'Charleroi troeft Standard af in transferstrijd om jonge spits'

Gepubliceerd: maandag 11 juli 2016 om 13:29ma 11-07-2016 om 13:29

Charleroi lijkt de strijd om Chris Bedia te hebben gewonnen. De Zebra's hadden stevige concurrentie van Standard Luik, maar zou de rivalen hebben afgetroefd. Dat meldt Le Soir.

De Waalse krant schrijft maandagmiddag dat de deal met de Ivoriaanse spits van FC Tours zo goed als rond is. Dat is opmerkelijk, want hij trainde vorige week nog mee met de Rouches. De 20-jarige Bedia kwam het afgelopen seizoen twintig keer in actie voor de Franse tweedeklasser en was daarin vijf keer trefzeker. Trainer Felice Mazzu ziet in de centrumspits de ideale opvolger voor de naar AA Gent vertrokken topschutter Jérémy Perbet.

Mehdi Bayat, sterke man bij Charleroi, reageerde tegenover Le Soir op de geruchten. ''Ik kan nog niet zeggen dat het officieel is, maar het ziet er goed uit. We zijn de laatste adminstratieve zaken aan het afronden en we moeten ook nog de contractduur bepalen.'' Bayat ziet Bedia graag naar zijn club komen. "Hij heeft een zeer interessant profiel. Hij is lang, linksbenig en scherp voor het doel'', aldus Bayat.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws