Preud'homme gelooft dat Club Brugge nóg beter kan: We staan weer verder

Preud'homme gelooft dat Club Brugge nóg beter kan: "We staan weer verder"

11-07-2016 13:25

Michel Preud'homme gelooft duidelijk in een nieuw goed seizoen met Club Brugge. Na de titel vorig seizoen wil Blauw-Zwart opnieuw overtuigen. In eigen land en in Europa. De coach van Blauw-Zwart denkt ook dat zijn spelersgroep nog steeds bijzonder gemotiveerd is. 

"Of de titel nu rust brengt? Ja, zolang die er niet is, ziet niet iedereen dat je goed werkt. Maar het mag ook niet te rustig zijn, hé", lacht hij tegenover Het Nieuwsblad. "Dan zeg ik hier: het gaat altijd om win after win. Niet minder doen. En ik moet zeggen dat ik in de groep dezelfde honger aantref. Dezelfde inzet."

Preud'homme gelooft zelfs dat het nog beter kan dan vorig seizoen. "En we staan weer verder. Je bouwt geen perfecte fysieke conditie op in één jaar. We zijn al drie jaar bezig, we beginnen véél hoger dan drie jaar geleden. Veel spelers hebben ook individueel stappen gezet. José Izquierdo bijvoorbeeld. Nu nog een paar procent hier, een paar procent daar beter worden. En de automatismen zitten er weer een jaar dieper in", aldus de coach.